Aleromod.com Aleromod.com

Go Back   Aleromod.com > General Help > How-To Archive & FAQ

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-04-2011, 10:20 AM   #21
black
Thread Crapper
 
black's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: dmz
Posts: 1,503
black is on a distinguished road
sa: i did replace most if not all of those myself already.

look at all i did before.

http://www.aleromod.com/forums/showthread.php?t=20845

i have been dealing with this issue for years now.
__________________


Quote:
Originally Posted by Ttop191 View Post
I now know how to chronically please rectums
black is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 11:56 PM   #22
NoSweat83
I Have ONE NUT
 
NoSweat83's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Saint Peter, MN
Posts: 1,015
NoSweat83 is an unknown quantity at this point
RisenequinoX did you have any heat issues with the 3m tape?
__________________
NoSweat83 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2011, 09:49 PM   #23
irondiezl3
GLS member
 
irondiezl3's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NY
Posts: 1,226
irondiezl3 is on a distinguished road
i also have this problem i did the led tails. also added resistors to fix hyper blink which it fixed hyper blink but still no cruise that sucks im going back to factory bulbs now.
irondiezl3 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2011, 10:40 PM   #24
widbyj
GL Member
 
widbyj's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Central WA
Posts: 302
widbyj is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by irondiezl3 View Post
i also have this problem i did the led tails. also added resistors to fix hyper blink which it fixed hyper blink but still no cruise that sucks im going back to factory bulbs now.

You just have to do both sets... The blue pair get resistors to fix the blink problem, which you did. Now you need to install another set for the brake lights (brown). The computer thinks your brake lights are burnt out and shuts off cruise as a safety feature...
__________________
widbyj is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 01:46 AM   #25
irondiezl3
GLS member
 
irondiezl3's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NY
Posts: 1,226
irondiezl3 is on a distinguished road
you're awesome can i use the same resistors
irondiezl3 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 05:34 PM   #26
widbyj
GL Member
 
widbyj's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Central WA
Posts: 302
widbyj is on a distinguished road
Yes, the same style will work. So, two resistors on each side. Luckily there is quite a bit of open area below where the light housings mount to the body which makes a good place to mount the resistors. Secure them with double-stick mounting tape if they have heat sinks built in (aluminum bodies) otherwise use metal straps (plumbers tape) and screws to hold them in place. They can get hot enough to melt plastic and being ceramic could break if they dangle and bounce.

FYI - You may need another set if you change out the front turn signals also, I haven't gotten that far yet myself...
widbyj is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 07:18 PM   #27
Papa Rad17
Premier V.I.P. Member
 
Papa Rad17's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Ferdinand Indiana
Posts: 2,711
Papa Rad17 is on a distinguished road
you only need to put them on the outside brake lights to fix the problem. I have on 03 as well. the lights on the trunk are just running and you can even pull the bulb and be fine but the outer ones are running/brake lights and they are the ones the trigger a "bulb out" and screw stuff up.
__________________
3rd alero- 02 GX 2.2 5sp coupe. drove for 3 years 55,000 miles. Sold for a kids first car, and missed
01 Intrigue GX
2016 Chevy SS, Jet Black
Papa Rad17 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2011, 10:57 PM   #28
irondiezl3
GLS member
 
irondiezl3's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NY
Posts: 1,226
irondiezl3 is on a distinguished road
i really appretiate your help cant wait to finish
irondiezl3 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 11:57 PM   #29
irondiezl3
GLS member
 
irondiezl3's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NY
Posts: 1,226
irondiezl3 is on a distinguished road
little late finally did the second side the brown and black wires and it didnt fix cruise problem? i double checked wiring i dont understand what went wrong?
irondiezl3 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 01:34 AM   #30
Papa Rad17
Premier V.I.P. Member
 
Papa Rad17's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Ferdinand Indiana
Posts: 2,711
Papa Rad17 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by irondiezl3 View Post
little late finally did the second side the brown and black wires and it didnt fix cruise problem? i double checked wiring i dont understand what went wrong?

way to late for me to answer that one. I can still tell you what size of socket for about any bolt but not wires
__________________
3rd alero- 02 GX 2.2 5sp coupe. drove for 3 years 55,000 miles. Sold for a kids first car, and missed
01 Intrigue GX
2016 Chevy SS, Jet Black
Papa Rad17 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 10:22 AM   #31
jhubbz
⌘ Irish Pride
 
jhubbz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Farmington Hills, MI
Posts: 1,031
jhubbz is on a distinguished road
I put resistors on mine, but I feel like I did blue to black, not brown. Cruise used to be out for the longest time until I put the resistors in, now it works great! Although my wiring is all sorts of crazy bc of the sequentials, so idk
__________________

Done lost my mind
jhubbz is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 08:11 PM   #32
irondiezl3
GLS member
 
irondiezl3's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NY
Posts: 1,226
irondiezl3 is on a distinguished road
is it because i have to also put one in for my third brake light since they are also led?
irondiezl3 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 10:38 PM   #33
jhubbz
⌘ Irish Pride
 
jhubbz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Farmington Hills, MI
Posts: 1,031
jhubbz is on a distinguished road
No, I really doubt that bc I have LED's in my TBL and I haven't resisted that. Do you have LED's in the front for turn sigs? Maybe it's time you just broke down and bought some of this.
__________________

Done lost my mind
jhubbz is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2012, 01:32 AM   #34
sleepyalero
GLS member
 
sleepyalero's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: indy
Posts: 8,391
sleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond reputesleepyalero has a reputation beyond repute
hahahahah! this reminds me one day i had a buddy get a 350z for his new car, and hes kind of an idiot. but i asked him did he check his zenon fluid.... he then said whats that, i said these cars require it for the lights. hes like hmmm okay ill check it later tonight. told him if its a certain color, he needs to go to napa to get new fluid.

he then came back the next day and i go "hey man you check that zenon fluid yet?" he says.... "yeah me and my dad checked it last night and its good."

thought to myself, wtf did he check??
__________________
[SIGPIC]
[SIGPIC]
S. . .L. . . E . . .E. . .P. . .Y. . .IS A TRAITOR--HE GOT BORED SO HE SOLD ME AFTER HAVING AN AFFAIR WITH A RICE ROCKET
Oldsnut is my Hero!
Meet Destiny, shes a 2001 Oldsmobile Alero GLS, F40 6MT swap. (#2 of 3)
2/24/14 - 200,000 miles body/motor. 22,300 on F40.
Quote:
Originally Posted by Oldsnut View Post
He would Plasti Dip his pecker if he could.
Quote:
Originally Posted by tipnitty View Post
A girl touched my Pee Pee. So you can say things are getting pretty serious for me.
sleepyalero is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:16 AM.


Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.