Aleromod.com Aleromod.com

Go Back   Aleromod.com > General Help > Audio, Video & Security

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-23-2017, 02:30 PM   #1
Alerodriver17
GX Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Iowa
Posts: 43
Alerodriver17 is on a distinguished road
Stupid Question

If I were to wire my sub from the rear speaker wire, to the high level inputs on the amp, would sub volume adjust with stereo volume? Or does it adjust no matter wether I hook up through RCA or high level input?
Alerodriver17 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2017, 02:35 AM   #2
Papa Rad17
Premier V.I.P. Member
 
Papa Rad17's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Ferdinand Indiana
Posts: 2,714
Papa Rad17 is on a distinguished road
Well the input, being that its the same as the rear speakers, will vary with the volume, thus the output (sub volume) will as well. The RCAs will do the same but with better control and quality. I have have bad experiences with high level inputs. Clipping that I couldnt tune out, it was awful. Just run RCAs
__________________
3rd alero- 02 GX 2.2 5sp coupe. drove for 3 years 55,000 miles. Sold for a kids first car, and missed
01 Intrigue GX
2016 Chevy SS, Jet Black
Papa Rad17 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2017, 12:50 PM   #3
Alerodriver17
GX Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Iowa
Posts: 43
Alerodriver17 is on a distinguished road
Ok just wanted clarification before I pulled trim to run wires. Thanks.
Alerodriver17 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.