Aleromod.com Aleromod.com

Go Back   Aleromod.com > Performance Related > LA1 3400 Specific

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-19-2017, 04:00 PM   #1
Alerodriver17
GX Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Iowa
Posts: 43
Alerodriver17 is on a distinguished road
Auto Lights and Locks Just Gone.... POOF

So my AC wasn't working and we charged the system and the compressor wasn't turning on. Checked the fuse and it was blown. Replaced it the compressor worked for two minutes and then slowed way down and locked up. But that's not what this post is about. While messing with the fuses, the locks fired, locking and then unlocking, and now the auto lights don't function, I have to turn them on manually and normally when I put it in gear, the doors lock, neither of which is working and it's pissing me off.

But I did notice that if I have the fog lights turned on when it's dark and I put the car in gear, they do turn on.

What the actual F is going on here?
Alerodriver17 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.