Aleromod.com Aleromod.com

Go Back   Aleromod.com > General Help > Common Questions & Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-08-2009, 04:21 PM   #1
heineck
A-mod Pirate
 
heineck's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Big Bad Cali
Posts: 3,016
heineck will become famous soon enoughheineck will become famous soon enough
Send a message via AIM to heineck
Clickin noise from hazard button

lately my hazard button/switch w/e has been making this clicking noise when im not turning or have the hazards on, it randomly goes off, ive replaced the button but it still keeps doin it. any ideas?
heineck is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 04:40 PM   #2
PappaSmurf
GLS member
 
PappaSmurf's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Nauvoo, AL
Posts: 827
PappaSmurf is on a distinguished road
IT'S A BOMB, Quick get out of the car and hide under it. LMAO.
Sorry I can't help you on that one buddy. Maybe just a leaf stuck in the AC vent???
-Smurf-
__________________
"Check mate Bitch!"
PappaSmurf is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 04:48 PM   #3
heineck
A-mod Pirate
 
heineck's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Big Bad Cali
Posts: 3,016
heineck will become famous soon enoughheineck will become famous soon enough
Send a message via AIM to heineck
nah its the same clicking noise made when my blinkers are on, LOL get under the car?
heineck is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 05:03 PM   #4
CactusWill
GLS member
 
Join Date: Jun 2008
Location: FL
Posts: 3,723
CactusWill is on a distinguished road
Search is your friend. Most common alero problem known to man.
CactusWill is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 05:16 PM   #5
PappaSmurf
GLS member
 
PappaSmurf's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Nauvoo, AL
Posts: 827
PappaSmurf is on a distinguished road
Yeah, you see if you get under the car than you can't hear the ticking which means... No more bomb. LMAO
-Smurf-
__________________
"Check mate Bitch!"
PappaSmurf is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2009, 09:04 PM   #6
mrmike
GL Member
 
mrmike's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Saskatchewan
Posts: 644
mrmike is an unknown quantity at this point
Our hazard switches have faulty wiring that cause them to short out, affecting your turn signals and making various noises. Mine had a random "brrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzttt" that would scare the shit out of a grown man. Sometimes my signal lights wouldn't work until I pushed the button in a few times. Its a bitch to replace, I had to take most of the dash apart to remove it without wrecking anything.
__________________
mrmike is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:02 AM   #7
rowdygls
V.I.P. Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Wausau, Wisconsin
Posts: 918
rowdygls is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to rowdygls Send a message via MSN to rowdygls Send a message via Yahoo to rowdygls
try this thread and the GrandAMGT thread listed inside: http://www.aleromod.com/forums/showthread.php?t=18249 the Grandam guys wrote a nice step by step tutorial with pictures to fix this.
__________________
my cardomain: http://www.cardomain.com/ride/605233Alero

Chapter Member
rowdygls is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2009, 11:18 AM   #8
jackal2000
Keepin it Real
 
jackal2000's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Manassas, VA
Posts: 12,519
jackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond reputejackal2000 has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to jackal2000 Send a message via Yahoo to jackal2000
moved to the appropriate section. this is not performance related.
__________________
2009 Dodge Challenger SRT8
2000 Alero GLS Coupe - still in the family, but I don't drive it anymore
jackal2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2009, 12:32 PM   #9
Trickyslick
V.I.P. Member
 
Trickyslick's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sahuarita, AZ
Posts: 1,017
Trickyslick is an unknown quantity at this point
I have the same issue I have replaced the Hazard switch but it still does it I was told its the multi-functional switch...still need to replace mine
__________________
If you shake it more than twice...your'e just playing with it.
California boy living in Sahuarita, AZ
http://www.myspace.com/mrcoolinaz
http://www.cardomain.com/ride/2231641/1
Trickyslick is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 03:41 PM   #10
marcg83
GX Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Queens, NY
Posts: 10
marcg83 is on a distinguished road
I replaced the multi-switch in the steering column, cleared the problem up. I changed the hazard switch to be safe also. There is a recall on this, but I did it myself cause I figured it would be a hassle trying to get a dealership to actually do it. Only problem is that my horn stopped working after I changed it. Now I have to yell real loud out the window at all the jerks who cut me off.
__________________
I'm not totally useless .... I can be used as a bad example.
marcg83 is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 04:33 PM   #11
bkathsalero
GL Member
 
bkathsalero's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Faribault, Minnesnowta
Posts: 633
bkathsalero is on a distinguished road
Send a message via MSN to bkathsalero
We get these alot here at my work, even have a gold alero in today for what I'm guessing the problem is. (the owner pushed the hazard button so hard it pushed behind the dash and broke the bracket it sits in. But when one comes in we recommend a multi function switch and a hazard switch. Neither are hard to do. Remove center vent via to clips on the bottom side of vent, and then look left and up and a child could figure it out from there. For multi function switch, just remove steering column cover and you will see a tourx on the top side, romove that torx and wiggle mfs and it will pop loose, then remove the two connectors going into it, easy.. let me know if that didn't make sense

Last edited by bkathsalero : 08-13-2009 at 05:08 PM.
bkathsalero is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 07:23 PM   #12
heineck
A-mod Pirate
 
heineck's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Big Bad Cali
Posts: 3,016
heineck will become famous soon enoughheineck will become famous soon enough
Send a message via AIM to heineck
awesome thanks
heineck is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 07:29 PM   #13
Trickyslick
V.I.P. Member
 
Trickyslick's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sahuarita, AZ
Posts: 1,017
Trickyslick is an unknown quantity at this point
Are multi-function switches pricey???
__________________
If you shake it more than twice...your'e just playing with it.
California boy living in Sahuarita, AZ
http://www.myspace.com/mrcoolinaz
http://www.cardomain.com/ride/2231641/1
Trickyslick is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 08:32 PM   #14
bkathsalero
GL Member
 
bkathsalero's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Faribault, Minnesnowta
Posts: 633
bkathsalero is on a distinguished road
Send a message via MSN to bkathsalero
I went on to napa pro link a multi function switch at my shop cost is 91.29 it says to sell at 139 but my shop is way over priced cause we are in a rich part of MN so probably around 100-110$ est if you go to napa. And what I found works good with goin to napas down here in Faribault where i dont have an account and in need of a part NOW is say something like... I really need the part and it sucks I gotta pay out of the ass for this I'm short on money cause __________ (<insert reason here) or just ask them if they got a cool car and start talking motor with them, and get on there good side, usually they will become friends and lower price or just give em a shot, like think i could get a little specail from ya.. idk it works 50/50
bkathsalero is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 08:41 PM   #15
heineck
A-mod Pirate
 
heineck's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Big Bad Cali
Posts: 3,016
heineck will become famous soon enoughheineck will become famous soon enough
Send a message via AIM to heineck
all u have to do is clean em tho right? or do i have to replace it
heineck is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 08:49 PM   #16
rowdygls
V.I.P. Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Wausau, Wisconsin
Posts: 918
rowdygls is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to rowdygls Send a message via MSN to rowdygls Send a message via Yahoo to rowdygls
just clean them...that's all I had to do
__________________
my cardomain: http://www.cardomain.com/ride/605233Alero

Chapter Member
rowdygls is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 10:34 PM   #17
Atmosphere
GL Member
 
Atmosphere's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Minnesota
Posts: 235
Atmosphere is on a distinguished road
My switch falls into the dash when pushed... any tips on that?
__________________
2K 3.4L 4DR GLS
Atmosphere is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2009, 11:11 PM   #18
Oldsnut
Aleromod Old Fart & Owner
 
Oldsnut's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North Aurora, IL.
Posts: 8,061
Oldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond reputeOldsnut has a reputation beyond repute
Stickied it is.
__________________

Final 500 #448-OCA Preservation Class Winner, Final 500 Alero #219, '71 442 Convertible, Final 500 Aurora #62
I am officially addicted to Olds

Oldsnut is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2009, 09:50 AM   #19
bkathsalero
GL Member
 
bkathsalero's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Faribault, Minnesnowta
Posts: 633
bkathsalero is on a distinguished road
Send a message via MSN to bkathsalero
ATMOSPHERE: If it pushes into the dash remove the center vent, remove the hazard switch and replace the bracket that holds the hazard, I'll make a how to later as I have to do one on a gold alero at work today, had to wait a day for parts
bkathsalero is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2009, 11:32 AM   #20
bkathsalero
GL Member
 
bkathsalero's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Faribault, Minnesnowta
Posts: 633
bkathsalero is on a distinguished road
Send a message via MSN to bkathsalero
ok heres a little info to start off
the bracket the hazard switch sits in is gm part # 22627609
The hazard switch itself is gm part # 10359040
bkathsalero is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:16 AM.


Powered by vBulletin Version 3.6.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.